La cumpăna dintre ani

Bătuți și înjunghiați de mascați

Corina Chiriac susține că ar fi fost înjunghiată la pasarela de la Ițcani O tânără în vârstă de 20 de ani din Suceava susține că a fost înjunghiată de un grup de mascați în noaptea de revelion, în timp ce se întorcea spre acasă, dintr o vizită. Corina Chiriac se află internată în prezent în secția de Chirurgie a Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”, fiind supusă unei intervenții chirurgicale. „Eram cu soțul meu, ne întorceam de la o cumătră. La pasarelă în Ițcani a oprit lângă noi o mașină neagră, din care au coborât vreo 7 inși mascați. Ne-au lovit cu pumnii și picioarele, iar pe mine m-au înjunghiat. Unul m-a ținut de mâini, iar altul a băgat cuțitul în mine”, ne-a declarat tânăra. Victima susține de asemenea că nu a depus plângere la poliție, deoarece nu-i cunoaște pe agresori.
 

Tot în noaptea de revelion a fost înjunghiat și Petre V., un adolescent în vârstă de 16 ani, care a fost internat în secția de Chirurgie Infantilă. Tânărul susține că se îndrepta împreună cu părinții și frații lui către bunici pentru a-i ura, când au tăbărât pe ei mai mulți indivizi înarmați cu cuțite și pânze de circular. „Mergeam pe drum, iar ei au ieșit de la o casă, beți, cu cuțite și pânze de circular. Au început să ne înjure, dar nu i am băgat în seamă. Apoi s-au ținut după noi o bucată bună de drum. Mama s-a oprit să le spună să se liniștească, iar ei au lovit-o cu pânza de circular. Norocul ei este că s-a ferit. Nu am putut să rămân indiferent și am sărit în apărarea mamei. Atunci au băgat cuțitul în mine”, ne-a spus adolescentul. Conform declarațiilor cadrelor medicale, pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale, deoarece plaga înjunghiată pe care a suferit-o i-a pus viața în pericol.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: