Petru Carcalete, oficial pe fotoliul de șef al IȘJ

Prof. Petru Carcalete nu mai este inspector general interimar al IȘJ Suceava, ci ocupă oficial de-acum fotoliul de șef al acestei instituții, după ce a „luat” concursul organizat de MEC. Dl Carcalete a fost singurul candidat la acest concurs, care a avut loc la București pe 22 decembrie.
 

El s-a confruntat cu 3 probe: una de CV, un interviu, în cadrul căruia și-a prezentat și oferta managerială, și un test grilă, cu 10 itemi, din care 3 în limba franceză, la care a obținut nota 10. După ce a fost rezolvat, testul a trebuit transmis prin e-mail unui membru al comisiei de concurs, pentru a se vedea și aptitudinile de manevrare a computerului. Petru Carcalete a fost numit în fruntea IȘJ pe 3 martie a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: