La Colegiul Tehnic „Petru Mușat”

Un bal al bobocilor pe cinste

Chiar dacă se spune că toamna se numără bobocii, anul acesta, la Colegiul Tehnic „Petru Mușat” din Suceava, bobocii s-au numărat în plină iarnă. Mult așteptatul bal al bobocilor organizat de acest colegiu a avut loc luni în sala mare a Casei de Cultură. Din pricina grevei cadrelor didactice, elevii liceului au fost nevoiți să amâne deja tra-diționalul spectacol concurs. Totuși, efortul a meritat. Elevii de la „Liceul 2” au avut parte de un spectacol pe cinste. S-au distrat așa cum numai ei știu să o facă. La ora 18.30, cortina s-a ridicat și spectatorii au fost întâmpinați pe scenă de către „tatăl timp”, al cărui scop a fost să aleagă pe cea mai frumoasă și inteli-gentă boboacă dintre cele 10 aspirante la titlul de Miss Boboc 2005 al Colegiului Tehnic „Petru Mușat”.
 

În aplauzele celor prezenți în sală, moderatorii spectacolului-concurs – Lăcrămioara, Vasile, Mihaela și Boby –au prezentat concurentele. Frumoasele fete au pus stăpânire pe scenă, defilând în ținuta de zi spre încântarea publicului. Din programul destul de complex al balului nu au lipsit „Rebelii”, o trupă de body painting. Tinerii membri ai trupei au trecut peste prejudecăți și, îmbrăcați sumar, au defilat pe scenă pictați în fel și chip. A urmat trupa de dans „No Name”, care, așa cum susținea și unul dintre moderatorii spectaco-lului, sunt în căutarea unui nume. Fetele au dansat și au fost aplaudate cum meritau de altfel. Cum umorul nu poate lipsi dintr-un cocteil al distracției, parodia „Păcala Family” pusă în scenă de elevii clasei a XI-a H a descrețit frunțile spectatorilor. A doua apariție pe scenă a concurentelor a fost pentru prezentarea ținutei sport. Boboacele au smuls valuri de aplauze de la colegii lor. Balul a reunit momente artistice pentru toate gusturile. De la muzică populară până la hip-hop, de la dans modern până la cel de societate, elevii liceului s-au bucurat de fiecare moment. După toate aceste momente artistice, ce nu au făcut decât să încânte publicul, pe scenă au revenit concurentele îmbrăcate, de această dată, în ținuta de seară. Elegante și grațioase, fetele au încercat să-și ascundă emoțiile, care au devenit vizibile. Pentru că titlul de Miss Boboc 2005 nu se obține cu una-cu două, concurentele au fost nevoite să mai treacă peste un… obstacol: proba de dans. Cert este că juriul, format din cadre didactice, sponsori și reprezentanți ai presei locale, a avut o misiune foarte grea. În timp ce pe scenă a urcat trupa Impact, juriul s-a retras pentru a delibera. Elevii au dansat atât în sală, cât și pe scenă alături de formația lor preferată. Solista trupei a iz-bucnit în râs la un moment dat și a întrerupt concertul, spre amuzamentul celor prezenți în sală. Momentul mult așteptat se apropia cu pași repezi. Aspirantele la titlul de Miss Boboc 2005 au revenit pe scenă pentru a afla care dintre ele va fi încoronată. Juriul a decis să acorde cinci mențiuni Costelei Bercea, Monicăi Burac, Veronicăi Ciofu, Gabrielei Svciuc și Alinei Asp. Locul trei a fost ocupat de Alexandra Matei, iar locul doi i-a revenit Dianei Maloș. Tatăl timp a încoro-nat-o pe Florea Andreea Miss Boboc 2005 al Colegiului Tehnic „Petru Mușat”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI