Femeie ucisă cu 20 de lovituri de cuțit

Vasile Nițuleasa, bolnav psihic din Mălini, și-a ucis nevasta sub ochii celor trei copii > El este internat la „Socola” Iași, pentru expertiză Trei copii din Poiana Mărului – Mălini au privit neputincioși, și fără să înțeleagă nimic, cum tatăl lor le-a omorât, sâmbătă dimineață, mama. Vasile Nițuleasa, de 36 de ani, a băgat cuțitul de 20 de ori în soția lui, aparent fără un motiv. Nici nu se știe dacă el va plăti pentru această faptă, omul fiind cunoscut ca suferind de schizofrenie. După faptă, el a fost internat, de altfel, la Spitalul pentru neuropsihici „Socola” din Iași, pentru expertiza psihică, iar comisia medicală va delibera dacă este sau nu responsabil de fapta comisă.
 

Cei trei copii minori, sâbătă, la primele ore ale dimineții, au fost martorii unei scene de o brutalitate groaznică. De altfel, până atunci, ei fuseseră deseori martori la certurile părinților. Boala psihică, intoleranța, apartenența soților la culte religioase diferite s-au acutizat, se pare, sâmbătă dimineață, în jurul orei 6.30, când s-a deschis iadul. Vasile a pus mâna pe un cuțit și și-a descărcat furiile patologice asupra soției, Angelica Nițuleasa. Părinții agresorului au fost primele persoane ce au aflat despre omor. Vasile a venit în casa lor, plin de sânge, imediat ce și-a ucis nevasta și a mărturisit cele întâmplate. Prima variantă a celor declarate a fost că agresorul ar fi fost mai întâi amenințat de soție, care i-ar fi pus cuțitul la gât. Dar ulterior raporturile de forță s-au schimbat… Cert este că între cei doi soți, căsătoriți în urmă cu trei ani, relațiile n-au fost mai niciodată amiabile iar boala psihică a lui Vasile a fost mereu un obstacol în calea bunei înțelegeri. După întâmplarea de sâmbătă, când și-a ucis soția cu 20 de lovituri de cuțit, el așteaptă aproape cu seninătate desfășurarea pro-cedurilor judiciare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: