Din nou în dezbatere

Violența intrafamilială

Forumul de strategii locale pentru prevenirea și combaterea violenței intrafamiliale, organizat de Societatea Doamnelor Bucovinene, se reunește din nou luni, la ora 12, în sala de ședințe a Primăriei Suceava. „Pe agenda de lucru a forumului se află discuții despre introducerea în legislația existentă a ordinului de restricție ca măsură de siguranță pentru victimele violenței în familie, prezentarea strategiei naționale în domeniul prevenirii și combaterii fenomenului violenței în familie, propuneri pentru strategia județeană.
 

De asemenea, va fi prezentat proiectul «Centrul de asistență a vârstnicilor împotriva violenței în familie» și va fi primit ca membru în forum Asociația Confidens Caritate Suceava”, ne-a precizat Mihaela Grosu, președintele Societății Doamnelor Bucovinene. Forumul de strategii locale pentru prevenirea și combaterea violenței intrafamiliale, de la Suceava, a luat ființă în august 2001, având ca obiectiv primordial crearea și dezvoltarea unor rețele comunitare care să acționeze în prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor. Forumul sucevean a reușit să atragă laolaltă și să obțină colaborări susținute din partea mai multor instituții și organizații ca în alte părți.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI