Într-un an

Accidentele de muncă, reduse la jumătate

În schimb au murit cu patru persoane mai multe, în transporturi și conjuncturi nefavorabile De la începutul anului în județul Suceava au fost înregistrate un număr de 57 de accidente de muncă, patru dintre ele în luna noiembrie. Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă, Mihai Airinei, spune că evoluția din ultimul an este una pozitivă, numărul nefericitelor evenimente reducându-se aproape la jumătate față de 2004, când s-au consemnat 110 accidente.
 

„Avem o îmbunătățire serioasă a condițiilor de muncă pe linia securității și sănătății în muncă. Ar fi ideal dacă am putea menține acest ritm și în 2006”, a declarat inspectorul-șef Airinei. În schimb, în 11 luni ale lui 2005, și-au pierdut viața în timpul serviciului 14 persoane, cu 4 mai multe decât cu un an în urmă. „Probabil că a fost vorba de conjuncturi favorabile, multe dintre ele având loc în domeniul transporturilor”, a subliniat șeful ITM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: