Artificii vândute la poarta școlii

De la începutul lunii decembrie, polițiștii au confiscat din piețe circa 550.000 de obiecte pirotehnice Aproximativ 550.000 de artificii, baterii explozive sau alte obiecte pirotehnice au fost confiscate de polițiști de la începutul lunii decembrie. Fără a comenta volumul „prăzii”, în condițiile în care piețele abundă de materiale de această natură vândute „undercover”, polițiștii au constatat doar 3 infracțiuni de deținere și comercializare fără drept a acestui tip de produse. Sancțiunile contravenționale aplicate dau bine la răboj, în număr de 119, una dintre persoanele amendate fiind Viorica Soci, din Râșca (45 de ani), care vindea petarde și pocnitori chiar la „ușa” școlii din localitate
 

Dacă la obiecte pirotehnice de clasa I (artificii, steluțe, lumânări scânteietoare etc.), sucevenii nu se bagă încă, așteptând Crăciunul, populația orașului este tentată, înainte de sărbători, riscând să încalce rigorile legii, să le comercializeze și să le folosească pe cele de clasa a II-a. Comercianții de această speță, riscă cel mai mult, anume anularea autorizației de deținere și comercializare și chiar închisoarea pe o perioadă de la 6 luni la 5 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: