Clemență

Primăria și Termica iartă de penalități datornicii de bună credință

Un număr de 27 de familii din municipiul Suceava vor fi iertate de plata penalităților către asociațiile de proprietari. Anunțul a fost făcut ieri, într-o conferință de presă, de primarul Ion Lungu, care a declarat că a inițiat o hotărâre de consiliu local în acest sens. Beneficiari sunt cei cu datorii istorice ce ajung și până la 100 de milioane de lei vechi și care au făcut eforturi deosebite pentru a-și onora obligațiile.
 

Dl. Lungu a precizat că este vorba despre cazuri sociale, fapt pentru care gestul acestora este cu atât mai mult de apreciat. Unii dintre ei s-au împrumutat de la rude sau CAR, demonstrându-și buna intenție. „Vrem să încurajăm persoanele de bună credință, care într-adevăr nu au posibilități”, a spus dl. Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: