Scena si ecranul

> Gigantu i-a cântat lui Pavel. Născut la 4 decembrie, Marcel Pavel (46 de ani) și-a sărbătorit ziua cu muzică lăutărească (taraful lui Nicu Gigantu), la un restaurant din Capitală. Printre invitații săi s-a numărat cel mai vândut artist plastic al momentului, maestrul Marcel Guguianu (83 de ani).> “Păcatele” lui Papadopol. În curând, în “Păcatele Evei”, se anunță scene “foarte tensionate și dramatice”. Printre altele, personajul “îmbrăcat” de Alexandru Papadopol va fi călcat cu mașina. Scena a fost filmată, inițial, cu doi cascadori (coordonator – Zsoby Cseh, protagoniști – Marian Sârbu și Zoltan Octavian Butuc). În cele din urmă, s-a încercat și cu Papadopol în rolul “călcatului” și, culmea, s-a considerat că, astfel, scena a ieșit cel mai bine. „A fost pentru prima dată când am făcut cascadorie” – a recunoscut actorul.
 

> Botezatu n-a scăpat de cuțit… În urmă cu 3 săptămâni, designerul Cătălin Botezatu a fost internat în spital, cu diagnosticul “tahicardie cu hipertensiune arterială esențială, cu o clasă de risc înalt și salt hipertensiv”. Deși a fost externat relativ repede, Botezatu n-a scăpat însă de cuțit. Pentru a evita un eventual infarct, la începutul anului viitor va fi operat pe cord. Încă nu e sigur dacă se va opera în România sau în Austria. > Viză pentru onomastică. De Sf. Nicolae, Nicola și-a serbat “onomastica” fără soțul de care încă nu a divorțat. Petrecerea a fost organizată într-o discotecă și au participat “prieteni, artiști și fani”. Cu această ocazie, Nicola a apărut și cu o altă trupă în spate (alta decât cea a soțului…), numită “Viza”. Ea a spus că nu și-a invitat și soțul la petrecere, fiind sigură că el nu va veni. > Andreea își va arăta partea sensibilă… Andreea Bălan promite pentru la primăvară încă o relansare. Ea este decisă să promoveze în continuare un gen muzical mai puțin dur, un soi de blues propus pentru FM de compozitorul Marius Moga. În primăvară, însă, lansarea unui nou album va însemna “o schimbare radicală de stil”, decisă de casa de discuri: Andreea va arăta publicului “partea sa sensibilă”. Tot cam de pe atunci, ea promite să opteze pentru o nouă carieră, cea de producător de televiziune. > Relansare (rock) “Stigma”. Trupa “Stigma” propune, de câteva zile, un nou material discografic: “Antistar”. Se continuă linia melodică a pieselor “Povestea noastră” și “Flori carnivore” de pe albumul anterior, trupa fiind acum, spune liderul ei, Cornel Sorian, “o trupă rock”. > Robert Plant, pe furiș, la București. În mare secret, marele Robert Anthony Plant (“Led Zeppelin”) s-a aflat pentru o săptămână la București. Se pare că scopul vizitei a fost o reîntâlnire cu o actuală iubită, o anume Lisa, fostă solistă de jazz și actriță, acum parteneră a lui Steven Seagal într-unul din filmele pe care acesta le tur-nează în România. Plant a mai fost în România în 1997, când a concertat la București alături de o altă legendă în viață, Jimmy Page. > “Sistem” caută solistă. Trupa de succes la Eurovision, după colaborări cu Luminița Anghel și Alexandra Ungureanu, pregătește pentru 2006 un album pe care îl anunță drept “exploziv”. Trupa își schimbă și casa de discuri, trecând de la Roton la Cat Music. Pentru noul album, se caută și o nouă solistă. Deocamdată au picat la probele “Sistem” peste 50 de fete. > Tâlc… Pentru rating teve “nu contează să ai emisiuni bune, ci să ai spectatori proști” (Unchiu’ Johann, Divertis).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: