Grafitti cu zvastică, pe un liceu din Vatra Dornei

Pe durata abia trecutei greve a profesorilor, elevi de la Liceul „Ion Luca” din Vatra Dornei s-au apucat de grafitti. Rezultatul „artei” lor însă n-a convenit privitorilor, res-pectiv polițiștilor din localitate, care, având gusturi ceva mai legale, n-au „gustat” crucea încârligată de pe unul din pereții exteriori ai unității școlare.
 

Ei s-au sesizat luni și au atenționat conducerea școlii despre existența unei zvastici, desenate cu spray colorant roșu, cu latura de aproape un metru, ce a apărut recent. A identifica autorul „lucrării” este, probabil, o muncă destul de dificilă, dar până când acest lucru se va întâmpla, s-a recomandat conducerii școlii ca însemnul nazist să dispară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: