Connex Vodafone îl aduce pe Hrușcă la Suceava

Connex Vodafone îl aduce pe Ștefan Hrușcă și colindele sale la Suceava, vineri, începând cu ora 19, pe esplanada din fața Casei de Cultură. Suceava este al 8-lea oraș cuprins în amplul turneu pe care artistul maramureșean îl întreprinde în această perioadă, turneu început pe 2 decembrie, la Timișoara. Acest „tur de forță” al colindelor are loc, în aceeași organizare, al treilea an consecutiv, sub sloganul „Colindăm pentru Moș Crăciun”.
 

La spectacol va participa și Grupul „Moroșenii” din Sighet, care va prezenta, de asemenea, colinde, strigături, jocuri și dansuri de iarnă din zonă. Turneul va continua cu Iașiul, pe 10 decembrie, și Galați, 11 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: