„Un caz de dispariție…”

…Nu este titlul unui film sau al unei cărți. Este chiar un caz real, semnalat de polițiștii de proximitate fălticeneni, în urma dispariției unui minor de la casa „Dalia” (casă de tip familial) din Fălticeni, str. Nada Florilor nr. 13. În după-amiaza zilei de 19 noiembrie, în jurul orei 16,00, minorul a ieșit pe poartă și dus a fost. Același minor (neidentificat) a fost depistat de Poliția TF Suceava pe 19 mai a.c. când as fost internat în Centrul de primire minori Suceava. De acolo el a fost trimis la Fălticeni, de unde a dispărut.
 

Din spusele polițiștilor, am aflat că răspunde la numele Ionuț, iar în ziua dispariției era îmbrăcat în blugi și un pulover. Minorul are aproximativ 1,35 m înălțime, este brunet, tuns scurt, are dificultăți de vorbire și de locomoție. Polițiștii de proximitate au vizitat mai multe locuri în care s-ar fi presupus că tânărul și-a găsit adăpost, însă „nu este exclus să se fi urcat într-un tren și să fi plecat din Fălticeni”, ne-a spus unul dintre polițiști.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI