Colonelul Lucel Lulciuc preia mâine funcția de șef al IJSU Suceava

Colonelul Lucel Lulciuc va fi, mâine, investit oficial în funcția de inspector-șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava. El și-a câștigat dreptul la șefia IJSU în urma unui concurs organizat la București, în data de 21 noiembrie, pentru același post înscriindu-se în cursă încă doi ofițeri suceveni, colonelul Mircea Gospodaru, șeful Centrului Operațional, și colonelul Ioan Burlui, șeful Serviciului Logistic.
 

Concursul a constat în conceperea, prezentarea și susținerea unui proiect managerial pe tema eficientizării sistemului organizatoric și funcțional al IJSU Suceava, concurenții fiind chestionați și în legătură cu modul în care ar acționa în anumite situații de risc ce ar putea apărea la nivelul județului. Pe 23 noiembrie, tot la București, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcției de inspector-șef adjunct al IJSU Suceava, l-a care s-au înscris locotenent-colonel Costică Ungureanu și colonelul Romel Olaru. Ambii ofițeri l-au picat, urmând ca reluarea examenului pentru cel ce va fi „mâna dreaptă” a col. Lulciuc să se facă la o altă dată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: