Suceava – trafic aglomerat și lipsă de locuri de parcare

Liderul interimar al popularilor suceveni, prof. Radu Iacoban, atrage atenția asupra necesității deblocării și fluidizării traficului rutier din municipiul reședință de județ. Șeful județean al Partidului Popular Creștin și Democrat precizează că, după 1990, odată cu mărirea numărului de autoturisme, a crescut și intensitatea traficului. Și, pentru că primăria nu s-a îngrijit de amenajarea de parcări, mașinile staționează pe părțile laterale ale carosabilului, blocând circulația. Dl Iacoban dă ca exemplu negativ zonele „Curcubeul” și „Maraton”, în care se impun, în mod obligatoriu, semaforizări.
 

Domnia sa critică și amenajarea „necorespunzătoare” a sensului giratoriu de la Burdujeni, cu care s-a cheltuit o „căruță” de bani, sume ce puteau fi orientate înspre parcări sau semaforizări în intersecțiile aglomerate. Președintele interimar al PPCD nu este de acord nici cu liberul acces al mașinilor grele pe străzile din cartiere. „Sub pretextul aprovizionării magazinelor, autovehiculele de tonaj circulă nestingherite, distrugând și infrastructura care a mai rămas. Ar trebui găsite soluții pentru restricționarea accesului mașinilor grele, iar aprovizionarea să se facă doar în anumite perioade ale zilei, pentru a nu încurca și mai mult traficul pe arterele înguste”, este de părere dl Iacoban.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI