Semne de mirare

Papagalul a demascat soțul infidel! Ca dovadă că anecdotele cu papagali sunt legate de realitate, recent, un soț infidel a fost demascat după ce papagalul… soției a imitat tonul cu care bărbatul rostea numele unei alte femei. Ca urmare, Frank Ficker (50 de ani) a fost scos afară din domiciliul conjugal de consoarta sa, Petra, după ce aceasta l-a ascultat pe papagal imitând vocea soțului în convorbirile telefonice cu amanta. “Lui Hugo i-a plăcut întotdeauna să imite vocea lui Frank. Dar, într-o zi, l-am auzit cum îl imita rostind numele unei alte femei: Uta, Uta…”. Suspiciunea a determinat-o pe soție să cotrobăiască prin casă până ce a găsit două bilete de vacanță, pe numele Frank și Uta!
 

> “Teroristă” la 10 ani! O elevă de 10 ani din Marea Britanie a fost, până acum, exmatriculată de 30 de ori de la Siskin Junior School. Samanta Holt obișnuiește să-i înjure pe profesori ca la ușa cortului, are un comportament nepoliticos și peste măsură de violent. De exemplu, recent, relatează “The Sun”, i-a spus unei profesoare “cățea nenorocită” și și-a atacat colegii cu o foarfecă. > Petrecere pentru maimuțe! Zeci de mii de maimuțe din provincia Lopburi (Thailanda) s-au delectat de curând, la fel ca în toți anii, cu tone de fructe și delicatese, cu prilejul unui festival ce le este dedicat. Astfel li se celebrează originea presupus divină și li se oferă ceea ce de altfel, în restul timpului, fură de la localnici și de la turiști, uneori manifestându-se chiar cu agresivitate. > Brazi atârnați de tavan! În urmă cu 20 de ani, studenții de la Universitatea din Kansas s-au adunat în jurul unui brad ce fusese suspendat de tavan. Aflat atunci printre studenți, Todd Brabender și-a amintit întâmplarea și iată că la modă în SUA va fi în acest an ca brazii să atârne. Un brad… trendy, care evidențiază ornamentele și care ocupă mai puțin spațiu, se spune. S-au “inventat” chiar brazi speciali, iar pentru Bill Quinn, proprietarul firmei “Un brad pentru mâine”, ideea a devenit “o afacere de nivel mondial”. Bănuiește dl Quinn că și noi vom ajunge să ne suspendăm brazii? La cât de ușor îi copiem pe americani, foarte posibil… > Păpușă musulmană! O păpușă s-a vândut cu succes în ultimele zile în Egipt. Este, dacă vreți, un soi de Barbie orientală, dotată cu o vestimentație lejeră, pentru casă, dar și una de oraș, vestimentații care le acoperă mâinile, picioarele, gâtul, părul… > Protecție anti-pescăruși! Angajații unei firme care prelevează date meteo pe acoperișul unei clădiri din Devon au fost dotați cu căști de protecție. Este cel de-al patrulea an când pescărușii se dovedesc foarte agresivi. Iar dacă atacă unul, atacă apoi toți – a declarat o victimă. > Barman condamnat fiindcă și-a îmbătat clientul! Un barman din Norvegia a fost condamnat la 6 luni de pușcărie, fiindcă a servit 19 pahare cu tecquila unui client. Chefliul ar mai fi băut, poate, dar i s-a făcut rău și a decedat. S-a aflat apoi că barmanul intrase într-o competiție cu clientul: cine bea mai repede și mai mult. În vreme ce clientul a ingurgitat echivalentul a 800 gr alcool pur, barmanul, șmecher, a băut doar cam un kil de apă chioară.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: