atitudini - opinii - semnale

Mulțumiri !

Familiile din cele 9 scări ale blocurilor 9A (“Curcubeul”), E9 și D10 din cartierul George Enescu al municipiului Suceava nu puteau circula prin zonă după lăsarea întunericului, din cauza lipsei iluminatului public. O parte din stâlpii de susținere a lămpilor de iluminat dispăruseră, rețeaua electrică subterană era degradată, ceea ce a făcut ca o perioadă îndelungată de timp să ne confruntăm cu întunericul, care devenise o sursă de spaimă, mai ales pentru femei. Tot la adăpostul întunericului, în nopțile de vineri spre sâmbătă, între orele 23 și 3 dimineața, tineri care au trecere pe lângă punctul termic și printre blocurile E9 și D10 deranjau locatarii, prin strigăte și fluierături puternice.
 

Așa cum am spus, situația aceasta dura de mult timp. De aceea, am apelat la dl primar Ion Lungu, care ne-a dat o adresă către Sucursala Suceava a ELECTRICA Moldova, prin care aceasta era informată că, “în spatele blocului “Curcubeul”, în fața blocului D 10, stâlpul de iluminat public fiind într-o stare avansată de uzură, a fost ridicat de către dumneavoastră, fără a fi înlocuit. De asemenea, vă comuni-căm că în aceeași zonă, în colțul punctului termic, lipsește un stâlp de iluminat. Față de cele arătate, vă rugăm să montați cei 2 stâlpi, deoarece iluminatul în zonă este necorespunzător”. Lucru care s-a și întâmplat, după ce i-am dus adresa respectivă dlui ing. Vasile Ilie, directorul Sucursalei Suceava a ELECTRICA Moldova. Nutrim speranța că revenirea la normal a iluminatului public în această zonă va duce la încetarea confruntărilor zgomotoase între tineri, care aveau loc până acum. Totodată, profitând de amabilitatea conducerii ziarului “Crai nou”, locatarii din cele 3 blocuri mulțumesc, pentru rezolvarea acestei probleme, primarului municipiului Suceava, dl Ion Lungu, directorului Sucursalei Suceava a ELECTRICA Moldova, dl Vasile Ilie, șefului Centrului SDFEE, dl ing. Florin Vida, șefului Centrului de reparații, dl ing. Doru Nica, maistrului Gh. Roznovan și echipei sale de muncitori: Florin Vlad, Ion Cojocaru, Ovidiu Bejenaru și Florin Checheriță. În numele locatarilor din cele 3 blocuri, ILIE SOCOLIUC, PETRU POPOVICI, DORUȚA BULIGA, VASILE TIPA, ȘTEFAN CIUBOTARIU, VICTOR GRIGORE

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: