Soții violatori au scăpat de răspundere penală

> Victima, Bogdan P., a acceptat să renunțe la reclamații, contra sumei de 20 milioane de lei > În noaptea de 16/17 noiembrie tânărul a fost obligat să întrețină relații sexuale orale și anale cu soții Constantin și Maria D. din Stroiești
Soții Constantin și Maria D., din Stroiești, au scăpat de răspunderea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și perversiuni sexuale. Victima, Bogdan P., de 18 ani, a acceptat să renunțe la acuzații, după ce, ieri, s-a înțeles cu agresorii pentru suma de 20 milioane de lei, sumă de bani considerată suficientă pentru vindecarea traumelor fizice și emoționale provocate de evenimentul cel puțin promiscuu petrecut în noaptea de 16/ 17 noiembrie.
 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Suceava primiseră miercuri, 23 noiembrie, reclamația lui Bogdan P. care susținea că a fost amenințat și lovit pentru a întreține relații sexuale orale și anale cu soții D. Medicii legiști au confirmat ulterior acuzația de viol, tânărul fiind găsit la expertiză plin de vânătăi și cu anusul fisurat. Bogdan P. a fost acostat, în noaptea respectivă, de Constantin D., care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-a agresat și l-a târât în curtea unui colegiu din centrul orașului Sucea-va, unde l-a silit să facă sex oral. De acolo, în continuare amenințat și lovit, tânărul a fost „condus” în parcul din zona Mărășești, unde a fost obligat la relații sexuale orale și cu soția agresorului, aceasta în vârstă de 19 ani. Dar treburile nu s-au oprit aici. Victima a fost ținută până dimineață într-un apartament din zonă, unde cei doi au continuat să chefuiască. La ziuă, Constantin D. l-a luat iar la „încins” pe tânăr și l-a obligat pe acesta să facă sex anal, după care i-a dat drumul. Deși procurorii intenționau să propună arestarea violatorului, procedurile judiciare s-au oprit în momentul când părțile s-au împăcat la recompensa financiară de 20 de milioane. Motivându-și „iertarea”, Bogdan P. a spus că a oprit acțiunea penală pentru că i-a fost milă de cei doi care au acasă un copil de numai 6 luni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: