Performanța economică – premiată de C.C.I.A.

Timp de câteva ore, Casa de Cultură a municipiului Suceava a înregistrat probabil cea mai mare densitate de oameni de afaceri pe metru pătrat din ultima perioadă de timp. Evenimentul care i-a reunit de membrii comunității de afaceri sucevene este cea de a X-a ediție a „Topului firmelor – Bucovina 2004”, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Suceava. Alături de firmele sucevene premiate în top au participat la manifestare reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, parlamentari, reprezentanți ai instituțiilor descentralizate, asociații, instituții financiare și bancare, mass-media. De departe una dintre edițiile cu cei mai numeroși participanți și premianți, „Top Bucovina 2004” a adus la rampă cele mai performante 400 firme ale anului 2004, acoperind 6 mari domenii de activitate economică și toate cele 5 grupe de mărime.
 

Criteriile de ierarhizare ale competitorilor au avut în vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, productivitatea muncii, efortul de dezvoltare, eficiența capitalului investit, iar pentru exportatori – veniturile realizate din export. Într-un cadru festiv și beneficiind de suportul moral al participării șefilor administrației județului, reprezentanții C.C.I.A. au acordat trofee și distincții de excelență, pentru cei mai buni exportatori, cei mai buni manageri, precum și alte premii speciale („Cel mai mare profit al anului 2004 în județul Suceava”, „Cea mai mare cifră de afaceri și venituri din export a anului 2004 în județul Suceava”, „Cea mai eficientă firmă a anului 2004”, „Cele mai multe locuri de muncă create în 2004”, „Cele mai multe locuri de muncă menținute în 2004”, „Femeia manager a anului 2004”, ”Tânărul manager al anului 2004”, „Trofeul pentru promovarea produsului turistic Bucovina”, „Trofeul pentru cea mai mare investiție în domeniul turismului în Suceava”, „Trofeul pentru participarea administrației publice locale la viața economică a județului” și „Trofeul Calității”). O noutate în acest an o reprezintă acordarea trofeului creativității. „Aflat la a X-a ediție, Topul firmelor 2004, organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Suceava, a devenit o tradiție și suntem bucuroși că tot mai multe firme sucevene au înțeles și acceptat această competiție. Firmele și oamenii care le conduc sunt răsplătiți acum pentru întreaga activitate și pentru rezultatele pe care le-au obținut în cursul anului care a trecut. Îmbucurător este și faptul că numărul firmelor care îndeplinesc condițiile de participare la top, stabilite la nivel național, este într-o permanentă creștere”, a declarat Ovidiu Donțu, director general al C.C.I.A. Suceava. Decernarea premiilor a fost urmată de o combinație fericită de cocktail și spectacol artistic – Sofia Vicoveanca a fost invitata specială a serii – încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: