Ieri dimineață, în jurul orei 7

Foc de armă, la BCR din Câmpulung Moldovenesc

Ieri dimineață, pe la ora 7, când agenții de pază de la Sucursala Câmpulung Moldovenesc a Băncii Comerciale Române efectuau schimbul de tură, iar ora începerii programului de lucru se apropia, un foc de armă a răsunat în clădire, băgându-i în sperieți pe cei din jur. Bubuitura s-a auzit și în stradă, trecătorii întrebându-se ce s-a întâmplat. Aceeași întrebare și-a pus-o și poliția din localitate, care a descins la fața locului pentru a elucida cazul. Despre ce este vorba?
 

C. Gh., agent de pază la instituția respectivă, ieșea din schimbul de noapte și urma să predea postul, conform regulamentului, împreună cu cele din dotare: pistol, stație, baston etc. Din neglijență, cel în cauză nu a scos încărcătorul pistolului, ci a armat. Astfel, un glonte s-a „strecurat” pe țeavă, iar la apăsarea pe trăgaci s-a declanșat bubuitura. Din fericire, plumbul a nimerit în tocul unui geam, fără să rănească pe cineva. Cum era și firesc, imediat s-a făcut zarvă, dar lucrurile s-au liniștit apoi, mai ales că, spre marele noroc al agentului neglijent, nu s-a întâmplat o nenorocire.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: