Impact tren – autovehicul fără victime

Un vehicul de mare tonaj a fost surprins, la un pasaj de cale ferată de pe linia secundară Poiana Stampei – Dornișoara, de o locomotivă. Norocul șoferului autotractorului însoțit de remorcă, ce a considerat că nu mai e cazul să se asigure în vreun fel, a fost total, acesta scăpând fără vreo zgârietură. Datele exacte datorită cărora viața lui Vasile Eliade, în vârstă de 40 de ani, din Dorna Candrenilor, continuă se circumscriu mai precis faptului că locomotiva nu avea viteză prea mare, fiind plecată din stație de foarte puțin timp.
 

Chiar și așa, bolidul auto a fost măturat de pe șine ca o așchie. Trecerea la nivel cu calea ferată era semnalizată cu crucea „Sf Andrei”. Locomotiva a fost avariată ușor, conducătorul auto trebuind să plătească doar 10% din valoarea autovehiculului, la cât s-au estimat distrugerile acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: