Suceava

Macovei și Botoș, la Parchet

Ministrul justiției, Monica Macovei, și procurorul general al României, Ilie Botoș, sunt așteptați să sosească azi la Suceava, unde urmează să aibă o întâlnire cu procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel. Din partea Consiliului Superior al Magistraturii va fi prezent șeful Secției pentru procurori a acestei instituții, proc. gen. adj. Liviu Dăscălescu.
 

Ordinea de zi a discuțiilor între ministru, magistrații de la centru și cei locali cuprinde câteva teme esențiale pentru momentul pe care îl traversează România; Raportul de țară, Planul de acțiune privind implementarea Strategiei de reformă a sistemului judiciar, în lumina măsurilor ce se impun a fi luate pentru aplicarea coerentă a Legilor 303/2004, 304/2004 și 317/2004 modificate prin Legea 247/2005. Punctual, vor mai fi abordate problema salarială și a logisticii de care dispun procurorii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: