Suceava – pregătită pentru ninsoarea din weekend

Proba utilajelor Rosal a fost făcută la rece, după ce meteorologii au anunțat posibile precipitații solide
Primarul Ion Lungu a făcut, la rece, proba utilajelor de deszăpezire disponibile la operatorul urban de salubritate. Edilul-șef a descins la garajele firmei Rosal Group, după ce meteorologii au anunțat că în weekend ar putea să apară precipitații solide. Domnia sa a dorit să se convingă că nu există motive ca zăpada să ia autoritățile prin surprindere, constatând că toate utilajele sunt în stare de funcțiune și că stocurile de antiderapanți au fost constituite.
 

Șeful municipalității a declarat că, în această iarnă, străzile pe care s-au turnat covoare asfaltice vor beneficia de un tratament special. Pe acestea se va folosi o soluție chimică necorozivă, care va fi împrăștiată în amestec cu nisip. În schimb, pe celelalte artere, se va merge pe soluția clasică, respectiv pe cea pe bază de sare combinată cu nisip. Gata să intervină, deja, sunt 8 „sărărițe”, 17 pluguri, basculante și utilaje „Wolla”, precum și alte utilaje, „ca-re pot face față în caz de necesitate”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: