Iordanian cercetat pentru vătămarea din culpă a unei sucevence

K. Rami Ata Ahmad, de 30 de ani, a dat cu mașina peste Daniela R. în timp ce aceasta traversa regulamentar pe trecerea de pietoni
K. Rami Ata Ahmad, un iordanian de 30 de ani ce locuiește temporar în Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a băgat o femeie în spital. E drept că asta se va întâmpla numai pentru o perioadă de maximum 10 zile, cât Daniela R., de 33 de ani, din localitate, va avea nevoie de îngrijiri medicale. Fapta însă rămâne faptă și ea s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 18.
 

Suceveanca traversa regulamentar, prin loc marcat, strada Nicolae Bălcescu, în zona Casei Culturii, când a fost surprinsă și accidentată ușor de mașina iordanianului. Ahmad a fost verificat cu etilotestul, dar polițiștii n-au găsit urmă de vapor de rachiu în el. Iordanianul va fi cercetat însă pentru vătămare corporală din culpă, suceveanca fiind diagnosticată la spital cu traumatism cranio-cerebral și contuzie. Cu siguranță, până în iunie, anul viitor, când expiră termenul de ședere în România a cetățeanului străin, dosarul său va fi soluționat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI