Edilii câmpulungeni, gata pentru deszăpeziri

Edilii câmpulungeni au luat de această dată în serios prognoza meteo, care anunță apropiate valuri de ninsoare în toată țara. Viceprimarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici, ne-a precizat că s-au luat deja măsuri pentru ca primele ninsori să nu mai ia pe nimeni pe nepregătite, ca în alți ani. „În tomnă s-a organizat o selecție de oferte și s-a desemnat câștigătoare pentru efectuarea deszăpezirii în Câmpulung Moldovenesc SC Euvasinic SRL din Sadova.
 

Tocmai am verificat cum stau lucrurile și am constatat că sunt pregătite utilajele necesare, stocuri suficiente de sare și materiale antiderapante, iar în câteva zile vor fi plasate în locurile nevralgice și lădițele stradale cu antiderapant, la dispoziția conducătorilor auto. Cred că de această dată nu vor mai fi probleme”, ne-a declarat vice-primarul Tudorici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: