Pentru desemnarea investițiilor prioritare pe 2006

Consultări cetățenești

Primarul Sucevei, Ion Lungu, se va deplasa personal în fiecare cartier pentru a avea consultări cu cetățenii pe marginea bugetului local pe 2006. Șeful municipalității spune că aceștia au făcut presiuni pentru a se stabili prioritățile de investiții pe anul viitor, motiv pentru care se vor organiza întrevederi directe pe cartiere. Astfel, se vor ține 7 întâlniri, prima fiind pe 23 noiembrie, la Casa Culturii, iar ultima pe 10 decembrie, la Școala „Ion Creangă”, din cartierul Obcinilor. „Este bine să am discuții cu oamenii, să vedem care sunt, din punctul lor de vedere, prioritățile de investiții.
 

Pentru că, din păcate, mulți vin la primărie și îi interesează doar o problemă personală. Sigur, trebuie să aibă prioritate problemele de interes general, ale cartierului sau zonei”, a declarat edilul-șef. Cu puțin timp în urmă, domnia sa anunța că proiectul de buget pe anul viitor va fi întocmit cu larga consultare a tuturor celor interesați, formându-se și un comitet de fundamentare a acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: