Din august și până acum

CJAS a efectuat 299 controale la furnizorii de servicii medicale

De la începutul lunii august și până în prezent, în urma controalelor efectuate la furnizorii de servicii medicale, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Suceava a reziliat două contracte, a penalizat 18 furnizori, pentru că și-au încălcat obligațiile contractuale, a recuperat suma de 49 milioane ROL reprezentând servicii raportate nejustificat. Măsurile de mai sus au vizat în special farmaciile verificate. De asemenea, CJAS a avertizat 54 de furnizori de servicii medicale și farmaceutice, întrucât nu își respectau contractele.
 

În perioada menționată, Biroul de control al CJAS a efectuat 299 controale, din care 123 la medicii de familie, 46 la cabinetele de stomatologie, 125 la farmacii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: