Dascălii încheie săptămâna tot cu grevă

Greva generală în învățământ continuă și astăzi, sindicaliștii fiind nemulțumiți că, ieri, reprezentanții guvernului au întârziat mai bine de o oară la negocieri, ne-a informat liderul Sindicatului Județean „Spiru Haret” Suceava, prof. Constantin Cernica. Potrivit acestuia, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire cu liderii de sindicat din județ pentru a se face „o analiză a ceea ce s-a întâmplat în timpul protestelor”.
 

Dintre școlile ale căror cadre didactice aparțin de sindicatul menționat, care numără peste 8000 de membri, numai cea din Mitocu Dragomirnei nu a fost în grevă. În schimb, au „spart” greva mai multe școli din Rădăuți și zona aferentă, care aparțin de Sindicatul Liber și Independent al salariaților de acolo. Dl Cernica este de părere că dascălii respectivi nu aveau nici un motiv să nu se alăture colegilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: