Arestat preventiv

Mai întâi a fost spart un chioșc, de unde infractorii au furat mai multe „cartușe” cu țigări. Cât au putut duce. Nu trece mult timp și, prin același mod de operare, dovadă că era vorba de aceiași indivizi, un alt chioșc intră în raza de acțiune a răufăcătorilor. Cazurile sunt înregistrate, iar poliția din Fălticeni, unde se comiseseră faptele, extinde aria investigațiilor pentru a da de urmele făptașilor. După un timp, parcă în ciuda celor care îi căutau, indivizii mai sparg un chioșc, marfa preferată fiind aceeași: țigări.
 

Valoarea întregii pagube se ridica, acum, la vreo 30 de milioane de lei (vechi). Totul s-a întâmplat în perioada septembrie – octombrie a.c. Cum era de așteptat, mai devreme sau mai târziu, tâlharii trebuiau să… cadă, mai ales că, pe unde au trecut, au lăsat și numeroase urme. Polițiștii au prins un fir, care a dus, mai întâi, la Constantin Tudose, de 22 de ani, din Fălticeni, capul răutăților, care s-a dovedit a fi, într-adevăr, autorul principal al spargerilor. Așa cum se bănuia, el nu a acționat singur, ci ajutat de un minor, H.C., acum cercetat în stare de libertate. În ce privește „bătrânul”, adică majorul Costică, acesta a fost arestat preventiv, fiind acuzat de furt calificat. Anchetatorii se străduiesc să afle dacă cel în cauză se face vinovat nu-mai de spargerea celor 3 chioșcuri sau are la activ și alte fapte asemănătoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: