Școli cu avere

Până pe 30 noiembrie, directorii de școli vor face demersuri pentru reconstituirea dreptului de proprietate
Conducerea IȘJ Suceava va solicita directorilor de școli să se intereseze de situația juridică a terenurilor și clădirilor, iar acolo unde acestea nu aparțin primăriilor, ci au fost donate de persoane fizice înainte de naționalizare, să facă demersuri pentru constituirea dreptului de proprietate, conform Legii 247. Inspector general-adjunct Niculai Barbă a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că are informații, neconfirmate însă, că ar exista în județ astfel de situații și, de aceea, va dispune directorilor de școli să înainteze IȘJ un raport în acest sens, până la 30 noiembrie.
 

„Voi cere directorilor să se implice imediat în depistarea unor astfel de situații, iar acolo unde clădirile și terenurile sunt proprietatea școlii să convoace CA al școlii și să se notifice la Comisia de fond funciar pentru constituirea dreptului de proprietate. Sper ca până la 30 noiembrie să avem o situație definitivă; este data până la care se pot face notificări”, a spus dl Barbă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: