Ghiozdanele sucevene au ajuns la Uivar

Cei 300 de elevi aparținând școlilor din localitățile Uivar, Ionel, Otelec și Sânmartinu-Maghiar, județul Timiș, au intrat în posesia a tot atâtor ghiozdane cu rechizite oferite de colegii lor din județul Suceava la finele săptămânii trecute. Potrivit inspectorului general-adjunct Niculai Barbă, de la IȘJ Suceava, în urma discuțiilor avute cu primarul din Uivar și cu reprezentanții IȘJ Timiș, legătura cu școlile respective nu se va întrerupe, avându-se în vedere înfrățirea lor cu școli similare din județul Suceava. Dl Barbă a mai precizat că la Uivar a găsit elevi proveniți chiar din zona noastră, din Moldova Sulița și Izvoarele Sucevei, precum și din județul Botoșani.
 

Inițiativa strângerii de ghiozdane cu rechizite pentru elevii din zonele afectate de inundații din Banat aparține IȘJ, iar rezultatul a fost peste așteptări: deși au fost solicitate doar liceele în acest sens, elevi de la școli din întreg județul au răspuns apelului, astfel că s-au strâns circa 500 de ghiozdane cu rechizite. Niculai Barbă a mai spus că ghiozdanele rămase vor fi oferite unor elevi din județele Moldovei afectate de inundații, iar restul va merge la elevii suceveni fără posibilități materiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: