Mai mult de o treime

40 din cele 111 lucrări de refacere a infrastructurii din județul Suceava calamitate la inundațiile din vară au fost deja finalizate. Președintele Consiliului Județean, Gavril Mîrza, a anunțat, într-o întâlnire cu presa locală, că diferența urmează a fi dată gata până la finele lunii în curs. Domnia sa arată că, pentru lucrările încheiate, s-au făcut decontări de 74 miliarde lei. Banii vin de la executivul central, guvernul alocând, prin două hotărâri, pentru combaterea efectelor ploilor torențiale, un total de 178,8 miliarde lei. Pe de altă parte, anunță președintele executivului județean, au fost încheiate și ultimele contracte cu firme care prezentaseră inițial oferte necorespunzătoare.
 

Societatea Art Ambient Fălticeni, selectată pentru refacerea unui podeț de circa 3 metri în comuna Vulturești, nu a prezentat documentația și graficul de execuție, dar nici pe cel de urmărire a lucrărilor. La Mălini, SC Andriori din localitate, agreată în vederea executării apărărilor de maluri la pârâul Suha și consolidarea platformei drumurilor comunale, nu a depus o ofertă corespunzătoare. Conform dlui Mîrza, prestatorul s-a oferit să facă pietruirea, constatându-se, totodată, lipsa documentației în faza de proiect tehnic, precum și a detaliilor de execuție.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI