Tentația mansardelor din lemn

Șefii asociațiilor de proprietari și administratorii acestor asociații din Câmpu-lung Moldovenesc vor discuta duminică, în sala de ședințe a Primăriei din localitate, modalitățile în care blocuri de aici ar putea fi mansardate. Viceprimarul municipiului, dl Ovidiu Tudorici, a declarat ieri presei că intenția executivului este de a prezenta președinților de asociații avantajele acestor mansardări pe structuri de materiale ușoare, care permit, pe lângă realizarea unei protecții eficiente a ultimelor niveluri ale blocurilor, și crearea de noi spații de locuit.
 

Primăria Câmpulung Moldovenesc

Dl Tudorici a spus că proprietarii trebuie să cunoască aceste avantaje, mansardarea reprezentând o soluție viabilă și ieftină pentru construirea de noi apartamente. Reamintim că, în Suceava, această idee a prins la populație și încă din acest an au fost aprobate mansardările mai multor blocuri din municipiul reședință de județ. Cheltuielile pentru mansardarea blocurilor sunt destul de reduse și există deja pe piață mai multe firme de specialitate care oferă soluții tehnice pe termen lung.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: