Desant fără precedent al PC

Floarea conservatorilor din România aleargă după 2000 de voturi

O impresionantă delegație centrală a Partidului Conservator din România a venit ieri la Suceava ca să susțină candidatul PC la Primăria comunei Drăgoiești, pe dl Vasile Petroaie. Delegația a fost condusă chiar de președintele PC, Dan Voiculescu, și din ea au făcut parte vicepremierul George Copos, ministrul economiei și comerțului, Codruț Sereș, și senatorii Constantin Gheorghe (Suceava, și vicepreședinte al PC), Radu Terinte (Iași) și Gavrilă Vasilescu (Botoșani). Președintele PC a declarat, într-o conferință de presă, că echipa conservatorilor s-a deplasat la Suceava deoarece „am rămas stupefiați că, într-o comună din județ, trebuie să facem față unui cor incredibil care se ridică împotriva candidatului nostru”.
 

Dan VOICULESCU

Domnia sa a explicat în felul acesta mișcarea pe care PC a făcut-o pentru a contrabalansa alianța realizată recent între candidatul PNL la primărie, care concurează în turul II cu cel al PC, și foștii candidați ai PSD și PRM. Senatorul sucevean Constantin Gheorghe a catalogat această înțelegere între PNL, PSD și PRM drept „monstruoasa coaliție de la Drăgoiești”. Președintele PC susține însă că partidul a dorit să tragă un semnal „către lumea politică”, prin aceasta să înțeleagă faptul că PC „este un partid în creștere și vine cu alternative”. Duminică, la Drăgoiești, va avea loc cel de al doilea tur de scrutin pentru desemnarea primarului, pentru fotoliu candidând liberalul Constantin Popescu și conservatorul Vasile Petroaie. Cei doi au obținut în primul tur 472 și, respectiv, 380 de voturi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: