150, la Indagra

150 de viitori fermieri din județul Suceava pleacă astăzi la Indagra București. Cea de-a X-a ediție a expoziției internaționale a fost deschisă pe 2 noiembrie, prilej cu care, în prezența primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu și a ministrului agriculturii, Gheorghe Flutur, a fost lansat și Programul „Fermierul”. Acesta oferă oportunități de afaceri în domeniile fermelor vegetale și zootehnice, pisciculturii, viticulturii, produselor ecologice și serviciilor din mediul rural.
 

La prezentarea Programului, DADR Suceava a organizat deplasarea a peste 200 de viitori fermieri din tot județul, estimându-se că circuitul „Fermierul” va fi vizitat de cel puțin 10.000 de persoane, potențiali fermieri și oameni interesați de agricultură. Vizitând fermele-model de animale, premierul Călin Popescu Tăriceanu și ministrul Gheorghe Flutur au înmânat un certificat de naștere pentru o vițelușă, născută în dimineața de 2 noiembrie, în pavilionul pentru fermele de vaci de lapte. Vițelușa a fost numită simbolic Europa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: