Scutirea de penalități, o soluție

Organizația municipală Suceava a PD a anunțat că va promova, în Consiliul Local Suceava, un proiect de hotărâre privind scutirea de la penalități a persoanelor care au acumulat datorii mari la întreținere. Președintele acesteia, consilierul local Niculai Barbă, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că organizația menționată are ca obiectiv prioritar desfășurarea de politici pentru cetățean, una dintre măsuri fiind inițierea unui proiect de hotărâre a Consiliu Local privind scutirea de la plata penalităților datorate a cetățenilor care au acumulat debite foarte mari la asociațiile de proprietari.
 

El a recunoscut că această inițiativă nu a fost discutată în Consiliul Local al Alianței D.A. și nici cu primarul liberal al Sucevei, dl Ion Lungu, subliniind însă că „PD are politica lui”. Dl Barbă a spus că a discutat această inițiativă cu membri în AGA de la societatea de termoficare, Termica SA, și că va continua consultările. Domnia sa crede că, prin această măsură, populația va plăti utilitățile de care beneficiază, iar gradul de recuperare a datoriilor la asociațiile de locatari va fi mai mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: