Conferința de alegeri a PPCD s-a amânat

> Aceasta este de maximă urgență, într-un an și patru luni de provizorat, organizația județeană având patru președinți interimari Prim-vicepreședintele Organizației județene a PPCD (PNȚCD) Suceava, Cristinel Macovei, a anunțat ieri, într-o întâlnire cu presa, amânarea Conferinței județene de alegeri, ce trebuia să se țină sâmbătă, 29 octombrie. Decalarea s-a făcut la nivelul tuturor organizațiilor din țară, adunările ținându-se numai la Galați și Vaslui. În județul Suceava organizarea alegerilor este de maximă urgență, într-un an și patru luni de zile partidul având patru conduceri județene, precum și patru președinți interimari. Este vorba despre Eugen Nisioi, Ilie Grigorean și Marciana Polesciuc.
 

Dna Polesciuc, venită la șefia județeană via URR, a părăsit barca PNȚCD, trecând, împreună cu organizația de la Câmpulung Moldovenesc și cu fostul candidat la președinția țării, Ovidiu Tudorici, la PD. Locul domniei sale a fost luat de prof. Radu Iacoban, care asigură interimatul până la alegerile care, cel mai probabil, se vor ține în intervalul rămas până la finele anului. Dl Iacoban subliniază că amânarea survine pe fondul ținerii adu-nărilor de alegeri în doar 40 din cele 70 de filiale, fapt care afectează gradul de reprezentativitate a delegaților la forul județean. Membru în Biroul Permanent Județean, Constantin Tîrziu a declarat că a-ceastă situație de provizorat nu face bine partidului, în condițiile în care trebuie înființate și organizații noi. „Din nefericire, la ora actuală, există unități administrativ-teritoriale în care organizațiile formațiunii politice lipsesc cu desăvârșire. Lucru curios, dacă se ține cont că, în urmă cu câțiva ani, ușile sediilor partidului nu se închideau din cau-za numărului mare de membri”, a precizat domnia sa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: