Iarnă la Prislop

Circulația rutieră între județele Suceava și Maramureș prin Pasul Prislop este restricționată pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru condiții de iarnă. Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a declarat, ieri, că, din cauza zăpezii depuse în zona Pasului Prislop, stratul fiind de aproximativ 20 de centimetri, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate.
 

El a spus că s-a luat măsura restricționării circulației pentru evitarea producerii de blocaje. Dl Onofrei a precizat că autovehiculele neechipate pentru condiții de iarnă sunt oprite în comuna Cârlibaba, iar circulația va fi reluată după ce echipajele de deszăpezire vor curăța carosabilul și vor împrăștia materiale antiderapante. O situație asemănătoare este și pe DN 17 A, în Pasul Ciumârna, peste Obcina Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: