Monden

> Tom Cruise și Katie Holmes se vor căsători în Mexic. Ziarul Daily Mirror și-a informat cititorii că cei doi actori au ales Hotelul Ritz-Carlton din Cancun drept cel mai potrivit loc pentru desfășurarea ceremoniei. „Tom este de modă veche”, a spus un apropiat al acestuia. „Vrea să se căsătorească cât mai repede, copilul pe care-l așteaptă trebuie să se nască având doi părinți legal căsătoriți”. Cruise ar fi vrut să se căsătorească la Los Angeles, la Biserica scientologică, al cărui adept este, dar se pare că, din dragoste pentru viitoarea sa soție, a cedat și a fost de acord cu o nuntă romantică, în Mexic. Zilele trecute, mătușa lui Katie a răspuns ziariștilor, interesați de metoda pe care cei doi au folosit-o pentru a deveni părinți. „Nici nu poate fi vorba de fertilizare in vitro, cum ați auzit. Credeți-mă, au procedat așa cum procedează toată lumea, în stilul clasic…”, a spus Carole Zydorczkyk.
 

> „Sunt o mamă severă”, a dezvăluit, recent, Madonna. Cântăreața, căsătorită cu regizorul englez Guy Ritchie, are doi copii, Lourdes, de 9 ani, și Rocco, de 4, pe care îi pedepsește, atunci când este cazul, interzicându-le să privească la televizor, în cazul lui Rocco, sau confiscându-i hainele, lui Lourdes, atunci când fetița este dezordonată și le aruncă prin cameră. „Eu sunt o persoană disciplinată, Guy este cel care îi răsfață. Atunci când tata vine acasă, știu că primesc ciocolată. Eu sunt preocupată de dinții lor, de aceea nu prea sunt de acord. Copiii mei nu se uită prea mult la televizor. Duminică seara, au voie să se uite la un film. Dacă n-au fost cuminți, adio film!”. Atunci când vine vorba de fiica sa, Madonna e tot fără cruțare: ”Lourdes trebuie să învețe să fie ordonată, să-și aranjeze frumos hainele în dulap, să-și facă patul. Dacă a lăsat hainele în dezordine, nu le mai găsește…”. > George Clooney spune că este încrezător, dragos-tea la prima vedere există! Actorul american a fost căsă-torit , patru ani, cu Talia Balsam, și a trăit frumoase po-vești de dragoste cu actrița Renee Zellweger și prezen-tatoarea TV Lisa Snowdon. „Probabil mi se trage de la părinții mei”, le-a spus el celor de la Contactmusic.com. „Li s-a întâmplat părinților mei. Tatăl meu a prezentat un concurs de miss, unde mama mea era concurentă, și s-a îndră-gostit, la prima vedere. Și a-cum sunt împreună, deci dragostea la prima vedere a funcționat. Și în cazul meu a funcționat, dar pentru o mai scurtă perioadă de timp…”. > Robbie Williams a vân-dut drepturile de autor ale scenariului său autobio-grafic studioului Paramount Pictures. Cântărețul britanic a scris două scenarii, având ca subiect viața sa zbuciumată în timp ce se afla la Los Angeles, într-o clinică de dezinto-xicare. „A fost pentru mine o terapie, la care m-a îndemnat un prieten. Spre surprinderea mea, mi-a plăcut și am ter-minat două scenarii, lucru ce mă uimește, să vă zic drept”. Întrebat dacă ar fi de acord să fie și actorul titular într-un film având ca subiect viața lui, Robbie a răspuns, categoric: ”Nu! Deloc, dar am câteva idei despre cum personajul ar putea fi cât mai convingător”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: