Din cauza neajunsurilor

O femeie de 45 de ani s-a înjunghiat

O femeie în vârstă de 45 de ani din Stulpicani a încercat să-și pună capăt zilelor din pricina neajunsurilor. F.O. a fost transportată la Spita-lul Județean miercuri noapte, după ce s-a înjun-ghiat cu un cuțit de bucătărie. Aflată sub stricta supraveghere a medicilor Secției de anestezie și terapie intensivă din cadrul Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” , femeia ne-a declarat că regretă gestul necugetat, însă a ajuns la capătul puterilor. „Am doi copii, suntem ca vai de noi.
 

Băiatul îmi face greutăți, iar a rămas repetent în clasa a V-a, iar fata este la liceu. Nu am cum să le ofer ceea ce au nevoie. Mă simt neputin-cioasă. Am luat un cuțit de bucătărie și l-am băgat în mine. În afară de soțul meu nu era ni-meni acasă”, ne-a declarat femeia. Pacienta a mai adăugat că soțul ei nu are nicio legătură cu cele petrecute. „Jur că soțul meu nu s-a atins de mine. Lumea crede că el este vinovat, dar nu este adevărat”, ne-a spus F.O.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: