Ștafeta Tinerilor pentru Europa a ajuns la final

> Echipajul de la CN „Mihai Eminescu” se află printre câștigători > Festivitatea de premiere va avea loc luni, la ora 10, la Centrul de Informare Europeană Echipajul de la CN „Mihai Eminescu” Suceava se află printre câștigătorii Ștafetei Tinerilor pentru Europa, proiect derulat de Centrul Educația 2000+, ajuns la final. Festivitatea de premiere va avea loc luni, 3 octombrie, la ora 10, la sediul Centrului de Informare Europeană din București. Ștafeta Tinerilor pentru Europa a demarat în luna februarie a acestui an, cuprinzând 25000 de elevi de la 48 de licee din 8 județe ale țării. Proiectul a avut ca obiectiv dezvoltarea abilităților de adaptare la schimbările specifice procesului de aderare și integrare a României în Uniunea Europeană, prin îmbunătățirea accesului la informație și stimularea dezbaterilor.
 

Școlile din județ implicate în acest proiect finanțat de Uniunea Europeană au fost colegiile naționale “Mihai Eminescu”, “Ștefan cel Mare” și Liceul cu Program Sportiv din Suceava, Colegiul Agricol Fălticeni, Colegiul Național “Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc și Grupul Școlar Dumbrăveni, coordonatorul județean al programului fiind prof. Lidia Stărică, inspector IȘJ. Echipajele din fiecare școală au fost formate din câte 6 elevi, iar activitatea lor în cadrul Ștafetei a constat în organizarea unor dezbateri și concursuri de eseuri și videoclipuri pe teme legate de UE. Acum a venit momentul să fie recompensate cu premii cea mai interesantă provocare lansată, cea mai originală temă dezbătută și cele mai bune eseuri și videoclipuri produse de elevi.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: