După ce i-a dat sediu nou

Primăria vrea Poliție Comunitară de elită

După o perioadă în care clădirea halei din centrul municipiului reședință de județ a fost dată „uitării”, conducerea administrativă locală se mândrește cu finalizarea lucrărilor de refacere a acesteia. Acum imobilul arată așa cum este normal pentru unul situat în centrul orașului. Pentru ca șantierul să fie închis, municipalitatea a scos din buzunar nu mai puțin de 5 miliarde de lei vechi, dar fiecare bănuț a meritat, dacă se are în vedere refacerea șarpantei, înlocuirea instalațiilor sanitare și cosmetizarea fațadei. Din păcate, pentru ca acest lucru să poată fi realizat, toți vechii locatari ai imobilului au fost evacuați. Pentru ei au fost identificate alte locuri, dar o supărare tot există și vine din partea dlui Mircea Grosaru, reprezentantul italienilor în Parlamentul României.
 

Primarul Sucevei crede însă că situa-ția se va rezolva pe cale amiabilă, prin acordarea de spațiu în actuala locație a Administrației Piețelor. Inaugurarea oficială are loc astăzi, la prânz, urmând să se mute în casă nouă Poliția Comunitară și Administrația Piețelor. “Ne bucură această reușită, un lucru bun realizat în centrul orașului, în armonie cu imaginea actuală a pieței mari, după ce și ea a suferit importante lucrări de modernizare” – a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, dl Ion Lungu. Tot domnia sa a menționat că acum, după ce beneficiază de un sediu nou, “se dorește o Poliție Comunitară de elită, iar modele există în Brașov, Ploiești și alte localități”. Tocmai de aceea, la anul, efectivele se vor mări cu 40 de persoane, iar dotarea tehnică va fi mult îmbunătățită, însă și performanțele vor trebui să fie mai mari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: