Termopane cu bani de la olandezi pentru spitalul câmpulungean

65 de mii de euro a cheltuit o fundație olandeză pentru ca ferestrele și ușile Spitalului Municipal din Câmpulung Moldovenesc să fie modernizate. Practic, toate ferestrele, ușile exterioare și cele de la intrarea în spital (280 de ferestre și 20 de uși) au fost schimbate cu tâmplărie PVC cu geam termopan. La recepția lucrărilor, pe 23 septembrie, au asistat și doi dintre reprezentanții fundației olandeze Stichting Sociaal/Medische Hulpverlening Aan Oost-Europa, președintele acesteia, Pierre Bours și Jacobus Kurvers.
 

Olandezii sunt vechi și fideli prieteni ai spitalului câmpulungean. În ultimii 10 ani, această fundație a făcut donații substanțiale în materiale sanitare, paturi și saltele, îmbrăcăminte de lucru pentru personalul medical, aparatură, a finanțat modernizarea secției Pediatrie. În 2001, a finanțat un program privind dotarea și modernizarea blocului alimentar, dotarea și alimentarea spălătoriei, aceste programe totalizând 20 de mii de euro. În anul 2004, tot prin grija fundației olandeze, Laboratorul de endoscopie al spitalului câmpulungean a fost dotat cu un video-gastroscop și un video-colonoscop de înaltă performanță.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: