Șantaj sau convingere politică?

Plecarea din PSD a primarului din Preutești, Alexandru Anița, nu este o pierdere pentru partid. Afirmația aparține președintelui Organizației Județene a Partidului Social Democrat, Gavril Mîrza, care a precizat că, potrivit unor, informații, trecerea lui Anița la PD are la origine demersuri mai puțin ortodoxe. „Aș putea să spun ceea ce am auzit sau ce informații dețin. Se spune că trecerea la PD este prețul unui dosar penal al unui membru al familiei Anița. Se pare că acesta are un fecior, care nu știu ce a făcut unei fete.
 

Presa va vedea ce hotărâri va lua instanța de judecată în continuare și se va confirma dacă este vorba de prețul dosarului sau nu. Dacă așa stau lucrurile, mie mi se pare că este puțin șantaj, dacă nu șantaj total”, a spus șeful PSD Suceava, menționând că va fi urmărit atent mersul cauzei. Aceasta, pentru a se vedea dacă a fost șantaj sau ”convingerea lui Aniței de a face politică”. Dl Mîrza a apreciat că la PD nu a plecat toată organizația locală, cum s-a vehiculat, ci doar un număr însemnat de membri, la Preutești fiind stabilită, până la noi alegeri, o conducere provizorie. Domnia sa a încheiat precizând că, totuși, organizația PSD este și va fi cea mai mare dintre cele ale tuturor formațiunilor politice din județ. De asemenea, partidul are cel mai mare număr de primari, respectiv 85.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: