Un polițist din Vama a tras cu pistolul după un hoț

După ce s-au tras asupra sa 5 gloanțe, necunoscutul a reușit să scape trecând râul Moldovița Un individ necunoscut a fost „petrecut” ieri dimineață cu focuri de pistol, trase de un polițist al postului de la Vama. Agentul-șef adjunct Dumitru Lămășan a fost chemat luni dimineață, în jurul orei 3, de un localnic, acesta anunțând că persoane necunoscute i-au intrat prin efracție în magazin. Sosit rapid la fața locului, polițistul a găsit într-adevăr un necunoscut pe care l-a somat să se predea. Acesta n-a dat curs „invitației” și a fugit sărind de pe balconul magazinului.
 

Agentul de poliție a scos apoi pistolul din dotare și l-a somat din nou pe fugar, trăgând un foc în plan vertical, după care alte cinci, în direcția necunoscutului. Rănit sau nu, acesta a fugit însă mai departe și a scăpat trecând peste râul Moldovița și dispărând în întuneric. Cercetările pentru reținerea și identificarea agilului spărgător au fost preluate de o echipă operativă a Poliției Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: