La Spitalul Județean

Trei secții vor avea șefi noi

Aceasta, deoarece foștii șefi au depășit vârsta de 65 ani Trei posturi de șef de secție la Spitalul Județean Suceava vor fi ocupate cu delegație de la 1 octombrie, până la organizarea unui concurs, întrucât cei care au condus secțiile până acum au împlinit vârsta de 65 ani, până la care pot sta în această funcție. Este vorba de șefii secțiilor Anestezie-Terapie-Intensivă, dr. Gheorghe Ciocan, Chirurgie Infantilă, dr. Ștefan Furnică, și Balneo-Fizio-Terapie, dr. Ioan Iețcu.
 

Aceștia vor funcționa în continuare la spital, întrucât sunt doctori în științe medicale, iar potrivit legii pot lucra până la vârsta de 70 de ani. Viitorii șefi ai acestor secții vor fi numiți în perioada următoare de directorul general al spitalului, dr. Cristian Irimie, care ne-a precizat ieri că încă nu s-a decis în această privință, excepție făcând ATI, care va fi condusă interimar, cel mai probabil, de dr. Gheorghe Țeudan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: