„O carte pentru școala mea“

La Grupul Școlar “Mihai Băcescu” din Fălticeni a avut loc vineri, deschiderea oficială a Târgului de carte din cadrul proiectului educativ “O carte pentru școala mea”. În cadrul manifestării, la etajul I al clădirii, a fost amenajat un stand în care elevi ai școlii prezintă celor interesați în a achiziționa o carte peste 200 de titluri. Este vorba de cărți primite ca donație, cărți repuse în “vânzare” la un preț foarte mic, de doar 1 leu RON (10.000 lei vechi) și apoi donate de cumpărători bibliotecii Grupului Școlar “Mihai Băcescu”. Suma de bani colectată astfel va fi destinată cumpărării unor noi cărți pentru biblioteca școlii.
 

Așa cum ne-a spus directorul Grupului Școlar “Mihai Băcescu”, prof. Olguța Popa, obiectivele generale ale proiectului educativ “O carte pentru școala mea – Donează și tu o carte pentru biblioteca școlară” sunt îmbogățirea fondului de carte prin donații, achiziții, încurajarea și stimularea interesului elevilor pentru lectură, sensibilizarea întregii comunități în favoarea lecturii. “Biblioteca școlară este centru-re-sursă în procesal de instruire, formare și edu-care în cadrul învățământului preuniversitar prin exercitarea funcțiilor sale de informare și documentare. Fondul de carte școlară este redus, din diverse motive, sau trebuie reînnoit și este nevoie de o implicare reală a fiecăruia dintre noi la îmbogățirea acestuia” ne-a spus prof. Olga Popa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: