Monden

> Pe grabă… Pe când toată lumea vorbea despre copilul pe care Demi Moore (35 ani) și Ashton Kutcher (28) se gândesc să-l conceapă, cei doi au furnizat o surpriză și mai ma-re: s-au căsătorit! În cadrul unei ceremonii descrise de revista USA Weekley ca fiind „scurtă, dar tradițională”, cei doi, adepți ai Cabalei, au schimbat verighetele în fața a… 100 de prieteni apropiați și membri de familie, la casa lor din Beverly Hills. Au fost prezenți, printre alții, actorii Lucy Liu (Îngerii lui Charlie), Wilmer Valderrama, fostul soț al miresei – Bruce Willis, și cele trei fete ale lor, Scout LaRue, Rumer Glenn și Talullah Belle. ”Totul a fost organizat în grabă”, a spus unul dintre invitați, „dar toată lumea a fost îmbrăcată de gală”.
 

> Jumate-jumate. Într-o recentă emisiune televizată, regizorul britanic Guy Ritchie, soțul Madonnei, a dezvăluit că, deși soția sa este cu mult mai bogată decât el, cheltuielile casei se împart pe din două. „Mi se pare normal să fie așa”, a spus el. „Adunăm toate facturile și le plătim, fiecare, pe din două. Așa ar trebui să facă toată lumea”, a spus el. Deși mai tânăr cu zece ani decât Madonna (37 ani), Guy a uitat, în aceeași emisiune, numele complet al mai celebrei sale soții. Întrebat despre ziua nunții și despre alte amănunte din acea zi memorabilă, lui Guy i s-a suflat numele complet al Madonnei (Luise Ciccone), și nu a reușit să-și amintească cine a creat rochia ei de mireasă, confundând-o pe Stella McCartney (fiica Beatlesului Paul Mc Carnty) cu un… designer francez. „M-ați băgat într-o încurcătură grozavă”, i-ar fi spus el, la sfârșit, mediatorului. > Kate Moss a decis , de bunăvoie și… silită de împrejurări, să se interneze într-o clinică de dezintoxicare. The Daily Mirror și-a informat cititorii că supermodelul se află deja într-o clinică, al cărei nume nu a fost dezvăluit. Din cauza imensului scandal pro-vocat după ce s-a descoperit că abuzează de droguri, lui Moss i-au fost reziliate trei contracte cu trei clienți impo-rtanți – H&M, Burberry și Chanel. “Kate a abordat o manieră profesionistă de a rezolva problema”, a spus cea care a descoperit-o, la 14 ani, Sarah Doukas, de la Storm Agency. “O vom sprijini, atât personal, cât și profesional”. > Sienna Miller a mers singură la nunta surorii sale, Savannah, care s-a că-sătorit, la sfârșitul săptămânii trecute. Savannah s-a măritat cu un mic meseriaș în lemn, Nic Skinner, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la țară. „Sora mea este mai altfel, nu apreciază deloc lumea în care trăiesc eu și nici nu o înțelege. Nu vreau ca toată presa să sară pe ea din cauza lui Jude Law , a aventurilor sale”, a spus Sienna, care l-a convins pe acesta că e mai bine să stea acasă. > Banul, tot la ban… Mariah Carey a câștigat 27.000 de dolari, la poker. Superstarul american s-a aflat la Las Vegas, invitată fiind de Janet Jackson la petrecerea aniversară a iubitului său, producătorul Jermaine Dupri. Și, pentru că în aceeași seară, s-a inaugurat un restaurant nou la unul din cazinouri, Mariah a jucat, nu foarte mult timp, și a câștigat ceva bani de buzunar. „Am jucat poker, în tinerețe, cu sora mea. Cred însă că, acum, responsabilă de câștig a fost … rochia mea prea scurtă”, a spus Mariah.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: