Sugestie a prefectului

Întâlniri prezidențiale cu implicare județeană

Duminică, într-o conferință de presă, prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat că va sugera, printr-o scrisoare, Admi-nistrației Prezidențiale ca, la viitoare întâlniri ale președintelui României cu șefi de state vecine, să fie invitați să participe și reprezentanți ai administrațiilor județene care se învecinează sau au relații cu țările respective. „În acest cadru se stabilesc lucruri care cad în sarcina noastră ulterior și eu cred că este mult mai constructiv și realist să fim prezenți acolo, să vedem despre ce este vorba, decât să primim după aceea câteva informații.
 

De asemenea, s-ar putea ca autoritățile județene respective să aibă, la rândul lor, probleme care ar putea fi ridicate cu prilejul unor asemenea întâlniri. Sunt lucruri punctuale care nu intră neapărat în atenția Administrației Prezidențiale sau chiar a Guvernului. Protocolar, așa este în toată lumea. Din astfel de delegații nu lipsesc administrațiile locale care au graniță sau relații cu statul respectiv”, a spus dl Onofrei. Domnia sa a arătat că președintele României s-a întâlnit cu președinții Ucrainei și Republicii Moldova, iar din delegații nu au făcut parte reprezentanți ai administrațiilor județene care au legături cu cele două țări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: