Furt pe față în… Balta Brăilei

Cetatea Suceava a fost furată pe față în etapa a 6 – a a Diviziei B de către tușieri. Numele lor nu mai contează, atât timp cât rezultatul rămâne bătut în cuie în scriptele oficiale: 2 – 1 pentru Dacia Unirea Brăila (0 – 0). Practic, bucovinenii au fost „driblați” golănește, cine știe din ce considerente, de două goluri valabile – valabile înscrise de Prisacă. Primul, în minutul 43, respins de… tușier, pe motiv de ofsaid, al doilea, în minutul 73, de același autor, fără vreo șansă de validare, din aceleași cauze.
 

Golurile: Covaci (67), Gorga (70) și Berezoschi (90). În rest, nemulțumiri inerente la „infracțiunile” arbitrilor, chiar ale comentatorilor radio legate de acest subiect, inutile și basta… Pace și liniște… Cine sunt băieții aceștia veniți din C, care apar de nicăieri, la urma urmei? Păcat, fotbalul era un joc frumos. În campionat conduce Ceahlăul, cu 13 puncte, urmat de FC Brașov, cu 12. Cetatea ocupă locul 9, cu 8 puncte. Celelalte rezultate: FC Bra-șov – Gloria Buzău 1 – 0; Precizia Săcele – Callatis 4 – 1; FC Botoșani – Petrolul Moi-nești 2 – 3; FCM Târgoviște – Midia 1 – 1; Laminorul – Ceahlăul 3 – 5; Altay – Portul 1 – 1; Dunărea Galați – Forex Brașov 0 – 1.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: