Cristina Casandra nu renunță

Multipla campioană internațională Cristina Casandra se află în momentul de față în atenția medicilor Centrului de pregătire al F.R.A. de la București. Suceveanca ar fi, din câte se pare, accidentată la călcâiul lui Ahile (stâng). „De la atâtea sărituri la 3000 m garduri, cred și eu că, până la urmă, se cunoaște ceva. Dar sper că nu e ceva grav. Am fost la mulți medici, însă cel mai bine cred că e la București, la federație”, ne declara vineri supercampioana de anul acesta a Europei.
 

Ieri, Cristina ne-a spus din București: „Nu e nici o problemă. A fost un accident minor. Medicii sunt optimiști și sunt sigură că nu voi avea de suferit. Ar fi păcat de performanțele pe care le-am obținut anul acesta la Mondiale și de cele pe care le mai pot obține în continuare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: